Specialister i Industrial IoT (Industrial Internet-of-Things)

Hos DeltaM2M er vi specialister i IoT.

Internet of Things (IoT) bevirker, at meget af det udstyr, som anvendes vil have mulighed for at kommunikere med internettet og/eller med andre ting. IoT er tidens teknologiske megatrend, og vil være med til at forme nye og meget intelligente processer, som skaber værdi for virksomheder, borgere og samfund.

DeltaM2M IoT Specialists

Markedet indenfor IoT løsninger er i eksplosiv vækst. Udviklingen er opdelt i flere områder. DeltaM2M fokuserer på Industrial IoT (IIoT), som anvendes af virksomheder og organisationer. Dette marked, der også kaldes Industry 4.0, efterspørger ikke blot sensorer eller gateways.

Kunderne ønsker komplette løsninger, som sørger for, at data, der opsamles fra den enkelte sensor bliver behandlet og vist præcis som og hvor kunden ønsker det – uanset om det er i et SCADA eller SRO-system, på en tablet, en smartphone eller en computer.

DeltaM2M leverer komplette løsninger inden for Industrial Internet-of-Things (IIoT).

Vi har mulighed for at interface med en lang række sensorer, PLC-ere eller andet udstyr, som kan viderebringe information om driftstilstand. Vores systemer kan interface til forskellige protokoller (f.eks. Modbus, Profi-net, IO-Link, serielt, analoge og digitale signaler). Vores gateways sørger for, at data leveres sikker og stabilt til en cloudløsning, og herfra kan vi bringe data dertil hvor kunden ønsker det.

Hvordan data transporteres, afhænger af opgaven og de muligheder, vi har på den aktuelle placering.

Vi kan anvende eksisterende IT-infrastruktur eller kommunikere via separat forbindelse på 2G, 3G, 4G/LTE, Net1 (450 MHz) eller nogle af de nye IoT bånd – NB-IoT (Narrow-Band IoT) eller LTE Cat. M1.

Kontakt DeltaM2M for yderligere information om Industrial IoT.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top