OM DELTAM2M

Navnet DeltaM2M er en kombination af ordene Delta (det 4. bogstav i det græske alfabet) og M2M (Machine-To-Machine).

Delta er et symbol for forskel, forøgelse og forandring. Som stort bogstav vises Delta som en ligebenet trekant og vi mener, at det illustrerer samarbejdet mellem kunden, producenten og os.

M2M (også kaldet for Internet Of Things), er teknologi, som tillader trådløse eller kabelforbundne enheder at kommunikere med omverdenen. M2M anvendes til mange forskellige formål, f.eks. til at en virksomhed kan overvåge den aktuelle temperatur, tryk eller belastning i en maskine – uanset hvor i verden, den befinder sig.

IoT (Internet of things) M2M er nært tilknyttet til begrebet Internet-Of-Things hvor f.eks. sensorer bringes i stand til at kommunikere via internettet eller en serveradresse, specificeret af kunden.

DeltaM2M er Nordens IoT-specialist.

Vi har indsigt i mange løsninger og kendskab til de produkter, som i den pågældende anvendelsessituation sikrer stabil drift.
Brug vores erfaring – vi deler den gerne med vores kunder, og hjælper hele vejen med udvælgelse af produkter, planlægning af projektet, installation og support.
Vi har et tæt samarbejde med producenterne, men vi føler os tættere på vores kunder og har fokus på netop den løsning, som bedst løser den beskrevne opgave.

Sammen med vores kunder har vi udviklet individuelle løsninger, som præcist modsvarer den enkelte kundes ønsker til specifikationer og pris.

Produktion

DeltaM2M blev etableret i 2007 og vi har arbejdet med  M2M-kommunikation og IoT-løsninger lige siden. Det betyder, at vi har medvirket til gennemførelse af en lang række M2M-projekter i tæt dialog med kunder og producenter.

Virksomheden har en række af verdens førende producenter indenfor IoT-området bag sig. Fra vores lager i Fredensborg, distribuerer vi routere, gateways, antenner, kabler og tilbehør til vores kunder over hele Norden.

Vi lagerfører antennekabler i standardlængder, men kan også tilbyde specielt tilpassede kabler med længde og stik efter kundespecifikke ønsker.

Vi bor i Fredensborg, men vi arbejder over hele Norden.

Kratbjerg240

 

DeltaM2M ApS
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Tlf.: 4848 0148
E-mail: info@deltam2m.dk
CVR-nr.: 30814975

Vil du vide mere om os, så ring til os på 4848 0148.

Eller benyt formularen her - så kontakter vi dig!

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top