Sierra Wireless AMM

AirLink® Mobility Manager (AMM) er en førende, end-to-end network management solution som giver simpel, remote og real-tids massekonfiguration, kontrol og troubleshooting for alle køretøjs AirLink® routere og gateways.

Tilgængeligt som en hosted service (for MG routere og gateways) og “in the enterprise” (for alle AirLink routere og gateways), viser AMM et virtuelt dashboard med opdateret oversigt over hele flåden, og leverer en konstant strøm af real-tids netværksdata. Det tillader brugerne at observere, tracke kigge på hundreder af devices, netværk og tilsluttet udstyr. 

AMM giver brugerne mulighed for at skabe kundetilpassede alarmer og event triggere, og tilbyder rapporter for analyser og fejlsøgninger. Med sit avancerede trackingsystem via AirLink Tracker®, giver AMM organisationer mulighed for at følge position, retning og hastighed for flåden og give adgang til detaljeret information om f.eks. ruter, uheld eller strukturer.

Læs mere om AMM her.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top