Remote overvågning af rørføringer

I mange dele af den store verden er der meget fokus på udvinding af vedvarende energi. Indtil videre der det dog stadig sådan, at olie og gas er nogle af de mest anvendte kilder til udvindelse af energi i dag.

 

Overvågning af rørføringer er vigtig. Ved at overvåge f.eks. flow kan man let – og lynhurtigt – få besked, hvis der er lækage på systemet.  

Fordelene ved vores løsning:

  • Lav pris – og hurtig installation – der kan monteres flere TRB’ere – og det er let at administere dem remote via Teltonika’s Remote Management System (RMS).
  • Data sikkerhed – TRB145 supporterer avanceret databeskyttelse med indbygget firewall og kryptering med flere VPN services som f.eks. OpenVPN, IPsec, PPTP, L2TP.
  • Øjeblikkelige notifikationer – hvis flow falder udenfor de fastsatte rammer kan system operatøren opsætte TRB145 til at afsende alarmer.

Læs mere om TRB145 her.

Tal med os om jeres projekt. Vi siger ikke, at vi ved alt! Men vi har mange års erfaring fra mange projekter - og vi giver gerne en god idé videre til vores kunder.

Ring til os på 4848 0148 eller brug formularen.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top