Introduktion til RMS VPN service

Virtual Private Networks (VPNs) har vi haft gennem flere årtier. Der er mange fordele ved VPN. I løbet af de seneste år er VPN især interessant, hvis man ønsker beskyttelse af data mod udefra kommende hackere. Der findes mange kategorier af VPN varierende med tunnel protokoller, niveau for beskyttelse, antal af samtidige forbindelser og meget andet. Så – hvis der er så mange tilgængelige VPN typer – hvorfor så have en facilitet i RMS VPN også – og hvornår skal man overveje at bruge det?

Hvad er RMS VPN?

RMS VPN er en service, som er designet for remote effektivitet, og en hurtig, nem og billig management af større netværk. Imod point-to-point VPN service giver RMS VPN mulighed for at skabe en krypteret VPN tunnel for sikker access til et antal endpoints indenfor få sekunder. Lad os illustrere dette med nogle eksempler. 

Produktionsvirksomheder bruger ofte forskellige PLCer og HMIer som kører forskellige protokoller. Den stigende automationstrend har det med pludseligt at kræve remote access til udstyr for at nedbringe nedetid og optimere på omkostninger.  Med RMS VPN kan man have sikker remote access til flere applikationer samtidigt uden hensyn til protokol. Det er muligt at tjekke indstillinger eller ændre på dem.

RMS VPN kan også være nyttigt i andre sammenhænge. Her er et eksempel på noget som skal foretages med det samme. Forestil dig, at en af firmaets ansatte pludselig skal arbejde hjemmefra. Et problem, hvis alle firmaets systemer og databaser kun er tilgængelige via det lokale netværk.

Det kunne man omgå med en RMS VPN service, som hurtigt kunne forbinde den ansattes computer med et virtuelt netværk og tillade den adgang til de interne  systemer og applikationer.

Hvorfor vælge RMS VPN?

Alt hvad det kræver for at etablere et sikkert VPN netværk med RMS VPN service er nogle få klik og resten af opsætningen klares automatisk. Systemet sørger for en  dedikeret VPN server og komplet konfigration af OpenVPN for et ubegrænset antal VPN klienter. Mens OpenVPN er et af de mest sikre services på markedet kan opsætning af en service, som måske kun skal anvendes i en uge eller to være kompliceret. Så hvorfor ikke overlade denne opgave til RMS VPN?

Ligesom RMS Connect funktionaliteten er det med RMS VPN. Vi tilbyder en on-demand service, hvor du kun betaler for hvad du bruger. Samtidigt spares penge på rejseomkostninger. Det er bare meget lettere med remote access.

Lyder det ikke rigtigt?

Ring til os på 4848 0148 for mere information om dette - eller kontakt os ved hjælp af skemaet her.

Du er også velkommen til at besøge os - eller skrive til os på info@deltaM2M.dk

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top