Hvad er radierende kabel?

Et radierende kabel kaldes nogen gange også for et Leaky feeder kabel

Når vi taler om traditionelle Wifi-antenner og kabler har vi en eller flere antenner placeret, hvor man ønsker at have god Wifi dækning.

Her som et eksempel en langstrakt fabrikshal. Man kunne forestille sig, at man havde brug for Wifi i bestemte områder – og her vil traditionelle Wifi access points være en god løsning:

Man kunne også forestille sig, at man har brug for Wifi dækning overalt – og det kan man få f.eks. ved ophængning af et radierende kabel i loftet:

Begge løsninger har fordele og ulemper. På det radierende kabel er der signaludbredelse i hele kablets længde. Jo længere kabel, desto lavere signal – og der er grænser for, hvor langt et kabel, man kan trække. Access points vil give mulighed for at koncentrere signalet.

Hos DeltaM2M finder du både Wifi Accesspoints og radierende kabler – samt viden om, hvornår man skal vælge den ene løsning frem for den anden.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top