Hvad er Industri 4.0 ?

Hvad er industri 4.0 / industry 4.0 / den 4. industrielle revolution / i4IR ??

Industri 4.0—også kaldet for den fjerde industrielle revolution eller 4IR—er den næste fase i digitaliseringen af produktionsvirksomheder, drevet af nye trends indeholdene store mængder af data, connectivitet, analyser, interaktion fra mennesker og maskiner, og store forbedringer inden for robotter.

Der findes i dag meget avancerede robotter. Her er nogle eksempler:

Industrirobotter. Innovative industrielle robotter som kan klare enhver opgave fra håndtering, samling, svejsning, palletering til mange andre anvendelser. Anvendes f.eks. til montering af biler.

Emballagerobotter. Håndterings- og emballerings-robotter. Robotterne eliminerer behovet for trivielt, besværligt eller farligt manuelt arbejde, og de forbedrer arbejdspladsens ergonomi og sikkerhed sammen med produktiviteten, kapacitet og oppetid.

Rengøringsrobotter. Der findes gulvvaskemaskiner, som kan rense op til 500 kvadratmeter i timen – f.eks. virksomheder, kontorer, butikker, hospitaler, skoler, plejehjem og lignende.  

Fælles for dem alle er, at de typisk kræver kommunikation med internettet – og det har vi løsninger til!

Vil du vide mere om Industri 4.0 ?

Eller om datakommunikation generelt?

Ring til DeltaM2M på 4848 0148

Eller benyt formularen her

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top