Hvad er e-Sim?

Et eSim-kort er et elektronisk simkort, som kan erstatte det fysiske sim-kort, vi kender i dag.  Man kan kalde det for et virtuelt simkort.

Det nye eSim kan være indbygget i en device (router/telefon) fra fabrikken, og kunden kan så aktivere simkortet. Det kan også være et abonnement, som man køber og installerer. Med eSim kan man have flere abonnementer på telefonen og kan så vælge, hvilket man vil bruge.

Vi kommer også til at se forskellige “bundles”, hvor man f.eks. køber en router med 100 Gb data til en fast pris. Simkortet er en del af pakken, så man kan vælge at bruge den datapakke man får med – eller at se bort fra det, og bruge sit eget abonnement/teleselskab.

Med et embedded eSim-kort i  mobiltelefonen eller routeren vil man kunne skifte mobilselskab uden fysisk udskiftning af simkort.

Sierra Wireless leverer i dag nogle af sine routere med indbygget eSim.

F.eks. Sierra Wireless AirLink LX40.

Den leveres med Ready-To-Connect pre-installeret og gør det muligt at aktivere Sierra Wireless Smart Connectivity services hvor som helst uden behov for et eksternt plastik SIM kort. 

Kontakt os for yderligere information. 

Kontakt os for mere information om eSim, og Ready-To-Connect.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top