Udvid mulighederne med RMS VPN Services

En af de mest markante fordele ved RMS  (Remote Management Services) er,  at det er en all-in-one remote management solution som er meget alsidigt system: det giver mulighed for at tilpasse de services, du ønsker.

Du kan vælge den service option som passer bedst for jeres løsning  uden at skulle betale for den del, som du ikke behøver. Lyder det ikke perfekt?

RMS Connect og RMS VPN er to ud af fire RMS services som kan benyttes med produkter fra andre producenter og og selv om begge tilbyder device management optioner, gør de det på forskellige niveauer.

RMS Connect services er ideelt, hvis du har behov for simpel, dag-til-dag monitoring option uden at skulle være online. Læs mere om RMS Connect her.

RMS VPN kan passe bedre til jeres løsning, hvis der er behov for specifikke protokoller for at kunne nå specielle endpoints, device monitoring, og overordnet kontrol.

DE NYE SUPERFUNKTIONER I RMS VPN

RMS VPN kræver yderlige funktioner som for eksempel software som tillader brugeren at kommunikere med de tilsluttede enheder.

På den anden side, så lader dette dette jer komme dybere ned i device management. Ved at etablere krypterede VPN tunneller, vil denne service give access til mere end ét netværk og med flere endpoints af gangen behøver man ikke bekymre sig om at specifikke server opsætninger eller protokoller.

Begge services gør RMS til en stærkt og værdifuldt system, og over de seneste måneder er RMS VPN vokset kraftigt i popularitet.  Af den årsag, er antallet af servere blevet forøget. 

Læs mere om RMS VPN her.

TO NYE RMS VPN SERVER LOKATIONER

Eftersom kommunikation og device management over Internettet ofte afhænger af afstanden mellem server og udstyr, er der etablerert flere servere i forskellige dele af verden, i Bahrain og Virginia (USA), hvilket forøger området og forbedrer tilgængelighed.

Med flere server lokationer, kan man vælge den som er tættest på udstyret og drage fordele af det: bedre hastighed, lavere latency, færre datapunkter og alt sammen med den samme høje sikkerhed.

LÆR MERE OM RMS VPN

Det er fantastisk at se at RMS VPN service stiger i popularitet. Teltonika har tilkendegivet, at de gerne tilføjer flere server lokationer som kan bidrage til at bruge denne service.

Du kan læse mere om RMS-systemet her.

Vil du vide mere om RMS VPN, så kontakt os.

Du kan bruge formularen eller ringe til os på 4848 0148.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top