Teltonika TRB-serien

Teltonika TRB-serien er en serie af routere med forskellige interfaces

TRB-serien er små, enkle industrielle LTE gateways. Forskellen på LTE Cat. 4 og LTE Cat. 1 er hastigheden.  LTE Cat. 4 giver download op til 150 Mbps. Lte Cat. 1 har max. download speed på 10 Mbps. TRB140 er udstyret med en enkelt ethernet port, digital inputs/outputs samt en micro-USB port. TRB140 har et kompact design og har en lang række features som f.eks. SMS control, Firewall, OpenVPN, IPsec, RMS og FOTA (Firmware Over The Air) support. De øvrige modeller TRB141, TRB142 og TRB145 er velegnede til forskellige former for IoT og M2M-projekter. De understøtter features som f.eks. SMS control, Firewall og FOTA support. Spændingsforsyning 9 – 30 VDC (230 volt adapter medfølger)

TRB-serien små, enkle og effektive routere til en lav pris. For yderligere information om TRB-serien, udfyld venligst nedenstående skema.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top