Teltonika Networks har igen udnævnt DeltaM2M som Top Partner

DeltaM2M – en af de førende specialister indenfor trådløs kommunikation, IoT og M2M løsninger i Norden – er for nyligt blevet udnævnt som Top Partner i Danmark af Teltonika Networks.

“Vi har en række forhandlere og integratorer, som har designet løsninger baseret på produkter fra Teltonika Networks”, siger Torben Deleuran, direktør for DeltaM2M.

“De tilbagemeldinger, som vi modtager fra vores kunder er, at produkterne er meget stabile og med vores support, kan der leveres komplette IoT løsninger til en række projekter. Vi er stolte over at modtage denne udmærkelse”.

“Igennem en årrække har DeltaM2M været i blandt vores vigtigste samarbejdspartnere i Danmark. Igennem det seneste år har DeltaM2M været i stand til at forøge salget markant, og vi er stolte over at kunne overrække denne udnævnelse til DeltaM2M”, siger Vytautas Sventickas, salgsansvarlig for Nordeuropa hos Teltonika Networks.

Mere om Teltonika Networks:
Teltonika Networks er et hurtigt voksende teknologi firma, som producerer netværksudstyr til professionel anvendelse til internationale markeder. I gennem mange års erfaring, research og udvikling af industrielt netværks udstyr til IoT og M2M kommunikation, har Teltonika Networks udviklet en bred portefølje af produkter til de mest komplekse områder indenfor Industry 4.0, Smart City og Green Energy.

Mere om DeltaM2M:
DeltaM2M er en af de førende leverandører af industrielle IoT (Internet of Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikationsløsninger, specialist og value-addede distributør i Norden. DeltaM2M kan tilbyde komplette end-to-end IoT-løsninger, som indeholder alle elementer mellem sensor og skærm.

For yderligere information, kontakt venligst:
Torben Deleuran, DeltaM2M ApS, Kratbjerg 240, DK-3480 Fredensborg, Denmark. Tel: +45 4848 0148

Vi har stort lager af Teltonika produkter. Og know-how, som vi gerne deler med vores kunder.

Ring til os på 4848 0148

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top