TAP200 Wi-Fi 5 access point

Wi-Fi er jo fantastisk - men mange har problemer med et dækningsområde, som er for lille. Hvad med en fabrik, et stort kontor eller et universitet?

Der er mange muligheder med Wi-Fi 5.

TAP200 trådløst access point er et produkt, som løser mange problemer. Den kan anvendes til at opdele et netværk i op til 8 separate SSIDs, hviket burde være nok til de fleste installationer.

En enkelt TAP200 enhed i hvert rum vil facilitere op til 100 samtidige forbindelser med hastigheder op til 450 Mbps ved brug af Gigabit Ethernet port.

De enkelte Wi-Fi 5 access points kan have forbindelse til en enkelt industriel netværksswitch som f.eks. Teltonika TSW200, som vil sørge for strømforsyning via PoE-in kapacitet og RJ45 port.

En gateway, som kan være placeret i et serverrum, kan være tilslutningen til netværket og sørger for at levere forbindelse til alle access points.

Installation af TAP200 i loftet er enkelt takket være den indbyggede monteringsbøjle.

Når den er installeret vil det  fine design og den UV-stabiliserede plastikhus sørge for at Wi-Fi access punktet vil passe ind i miljøet og være en god og stabil løsning.

Endnu en fin feature er fast roaming. I en nøddeskal er fast roaming muligheden for at alle tilsluttede enheder vil være tilsluttede også når man bevæger sig rundt i bygningen.

Selv om man skifter rundt mellem de enkelte access punker vil forbindelsen blive opretholdt.

TAP200 har to integrerede Mu-MIMO antenner, som sender Wi-Fi signalet i alle retninger i stedet for i én retning som traditionelle unidirektionelle antenner.

Med mange Wi-Fi access punkter, vil problemfri remote management være af høj prioritet. Derfor tilbyder vi 24 frie måneders anvendelse af RMS Management service til alle indkøbte TAP200.

Dette sikrer let vedligeholdelse og let firmwareopgradering af alle enheder.

Du kan læse mere om Wi-Fi 5 og Wi-Fi 6 her.

Kontakt os for nærmere information.

Du kan ringe til os på 4848 0148 eller bruge formularen til højre.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top