Signaltestere

Dækningen på mobilt bredbånd er generelt rigtig god i Danmark. Man kan dog i visse områder være langt fra den nærmeste mast og/eller der kan være forhindringer, som gør at signalerne fra masten har svært ved at nå frem. Men en signaltester i hånden kan man foretage en undersøgelse (et såkaldt Site Survey) som på 2 minutter giver svar på hvilke teleselskaber som dækker området – og med angivelse af signalstyrke.

Desuden kan en signaltester være et meget nyttigt værktøj, når en ekstern antenne skal monteres på den optimale placering.

DeltaM2M har signaltestere fra branchens førende producenter.

Der findes forskellige typer af signaltestere. Nogle er simple. De kan anvendes til at lave en hurtig test, når man står på installationsstedet. Hvis resultatet er dårligt betyder det, at man med en lille antenne ikke fanger et tilfredsstillende resultat. 

Man kan så vælge at tilslutte en ekstern antenne til testeren og gentage testen. Nu vil testeren vise det resultat, man kan forvente med den eksterne antenne.

Så har vi mere avancerede testere, som f.eks. kan foretage en test engang i timen i 24 timer. Eller testere, hvor man kan præsentere brugeren for en flot rapport, som viser et kort over området med de forskellige teleudbydere mærket ind. 

Ring til os, så vi kan drøfte de forskellige muligheder og finde frem til netop den tester, som passer til jer.

I kan ringe til os på

4848 0148

eller skrive til os – f.eks. via formularen her til højre.

Siretta Snyper Signaltester

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top