Satellitter og 5G kommunikation giver ultra pålidelige løsninger for kritisk kommunikation

Vi ser for øjeblikket en stor stigning i satellit kommunikation for både failover og som primær kommunikationsforbindelse.  Semtech AirLink XR routerse som er sammenkoblet med Semtech’s patenterede AirLink Cognitive Wireless giver muligheder for intelligente failover løsninger spm giver let overgang mellem mobilkommunikation og satellitkommunikation for kritiske applikationer som f.eks. redningstjenester og remote operationer.

Hvordan virker det?

Alle Airlink routere kan håndtere satellitkommunikation

Satelit modtageren bliver tilsluttet direkte til AirLink routeren via ethernet og det giver routeren som f.eks. har 5G kommunikatio for at styre hvor trafikken skal hen.

AirLink routeren kan automatisk finde den bedst kvalitet af link f.eks. mobilnettet, satellit, Wi-Fi, privat mobilnet – eller vælge WAN-forbindelse baseret på de failover kriterier, I har opstillet.

Failover regler kan være baseret på kriterier, som vil være afhængig af jeres specifikke behov – f.eks. videoovervågning eller telemetri med lavt dataforbrug), signalstyrke, placering af køretøj og omkostning ved valg af kanal.

Forskellen med AirLink

Intelligent og problemfri hot failover løsning

For mission-critical applikationer, som skal skifte mellem satellit og mobil-kommunikation skal skifte hurtigt og uden problemer for brugeren.

AirLink new-gen routere drager fordel af den patenterede Cognitive Wireless teknologi og den mobil-optimerede VPN (ACM) for at sikre intelligent og problemfri overlevering af data.

 

Hardware, som er opbygget til forskellige formål

De mest ruggedized løsninger, man finder i Pro routerne kan anvendes i tung industri eller til mobile installationer.

De er bygget til at holde og vil holde jeres forbindelse kørende selv i ekstreme situationer.

Ønsker du at vide mere om satellitkommuniation eller om 5G kommunikation, så ring til os.

Vores telefonnummer er +45 48480148.

Eller benyt formularen her.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top