Samarbejde med Netmore

Implementering af IoT løsninger indenfor industriområdet kræver en velstruktureret opbygning af systemet.

Som en central facilitator, giver samarbejdet mellem DeltaM2M og Netmore nye muligheder for forsyningsselskaber, ejendomsvirksomheder, applikationsudbydere, sensor-fabrikanter og den offentlige sektor.

I forbindelse med implementeringen af et tvær-europæisk LoRaWAN netværk til bred IoT anvendelse, giver vi kunderne muligheder for at etablere en effektiv løsningen indenfor kort tid.

Digitalisering, ressource effektivitet og bæredygtighed bliver mere og mere forbundet med teknologier som anvendes af forsyningsselskaber og ejere af ejendomme.

Den hurtigt voksende trend er drevet af ønsket om at kunne optimere operationer, reducere affaldsmængden og bevare ressourcerne.
Ved at integrere IoT-løsninger er det enkelt at overvåge og administrere forbruget, og forsyningsselskaber kan forbedre effektiviteten og spare på ressourcerne.

Den brede anvendelse af smarte teknologier giver nye muligheder da de involverede parter har et behov for at reagere lige nu for at vedblive med at være konkurrencedygtige og bidrage til en renere fremtid.

En pålidelig IoT connectivity provider spiller en vigtig rolle i denne forandring, og sikrer stabil kommunikation og dataoverførsel mellem forskellige sensorer og systemer.

Vi har etableret et digitalt ecosystem, som giver gode muligheder for at digitaliseringsprojekter kan bane vejen for en bæredygtig og ressource-effektiv fremtid.

DeltaM2M er Multitech distributør og kan hjælpe med produkter, support og så videre.

Vil du se, hvor let det er at aktivere en enhed i systemet? Klik her.

Ja tak - giv mig mere information omkring disse muligheder.

Du er også velkommen til at ringe til os på 4848 0148.

Ellers benyt formularen her - så kontakter vi dig.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top