Seneca

Seneca blev grundlagt i 1992 og har hovedkontor i Padova i Italien. Seneca er en af de førende producenter inden for industriel automation, signalhåndtering samt ModBus I/O. Virksomhedens innovative produkter giver store muligheder indenfor process interfacing og dataopsamling. seneca180

MyAlarm2

MyAlarm2 er en lille datalogger og GSM/GPRS telekontrol enhed til bygningsapplikationer og maskiner.

Med MyAlarm2 kan man meget let f.eks. tænde og slukke for lys, varme o.s.v. via en simpel kommando fra en mobiltelefon.

MyAlarm2 kan også opsættes til at give en melding, hvis en dør åbnes, eller temperaturen i serverrummet overstiger en fastsat temperatur. MyAlarm2 findes også i en udgave med indbygget GPS eller audio-support, der giver mulighed for tale-opkald.

my2b  [button link=”http://deltam2m.dk/?product=myalarm2 “]Køb[/button]

Z-RTU

Z-RTU er en universel enhed til telekontrol: en simpel løsning til alarm-management, datalogging og GSM/GPRS kommunikation. Z-RTU tilbyder talrige muligheder indenfor I/O, 2 serielle porte samt Ethernet-interface.

Z-RTU er en perfekt løsning til monitoringsapplikationer, vand- og pumpe-kontrol systemer, gas kontrol samt energistyring.

Z_RTU

Z-MODEM

Z-MODEM er et GSM/GPRS Quadband industrielt modem med RS232 serielt interface. Z-MODEM er udstyret med SMA antenne connector. Designed for hurtig montering på DIN-skinne, er Z-MODEM ideelt til automation applikationer, M2M (Machine to Machine), remote control, sikkerhedsløsninger samt opgaver med remote I/O.

Anvendelsestemperatur: fra -10° til +50°C

zmodem

M-RTU-GP

Batteridrevet Industrial Device Server.

M-RTU-GP er en integreret remote terminal enhed, som kan anvendes til monitoring af produktion. Let at anvende og installere, og giver mange muligheder for datalogning og alarm-funktioner. Enheden har et lavt strømforbrug som betyder, at den kan køre på et indbygget batteri i op til 3 år. M-RTU-GP kan indsamle, processe, opbevare, og overføre analoge eller digitale signaler til en central server via GSM eller GPRS standarder.

Anvendelsestemperatur: fra -20° til +70°C

M_RTU_GP Køb

Z-Line serien

Z-Line er en af Seneca’s mest succesfulde og alsidige produktserier, der omfatter signal-isolatorer og converere, temperatur transmittere og convertere, puls convertere, signal processorer, trip amplifiers, specialconvertere samt diverse Z-Line tilbehør.
Alle Z-Line enheder er forberedt for DIN-skinne montering, har galvanisk isolation mellem inputs, outputs og strømforsyning, er let konfigurérbare via DIP switches, og har udtagelig “plug in” skrueterminaler, som letter monteringen.

Zline [button link=”http://deltam2m.dk/produkter-3/seneca/seneca-z-line/”]Se mere[/button]

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top