MultiTech og DeltaM2M samarbejder om at øge salget af LoRa løsninger i Norden

Fra MultiTech vil DeltaM2M i den nordiske region have adgang til nogle af verdens bedst dækkende LoRaWAN-baserede sensor-to-cloud portefølje af produkter. 

Mounds View, Minnesota, USA – 16. oktober 2023 – Multi-Tech Systems, Inc., en af de førende globale udbydere af Internet of Things (IoT) enheder og services, har underskrevet en distributøraftale med DeltaM2M for at udbygge markedsandelen i den nordiske region.

MultiTech annoncerede fornyligt sin udvidelse af sin MultiTech Radio Bridge linie med trådløse sensorer med LoRa® teknologi til at kommunikere over det Europæiske unlicenserede radio spektrum. Sensorerne anvender LoRaWAN® trådløs standarder og er udviklet for lang rækkevidde, lave omkostninger, og forbedret batterilevetid. 

Med introduktionen af sensor linien i Europa, er MultiTech nu i stand til at forsyne partnere og kunder med IoT applikationer i Europe eller Nordamerika med den bedste performance.

“Løsningsleverandører, systemintegratorer og OEM’er har nu en simpel vej til at udvikle og installere nye tilsluttede løsninger,” siger Stefan Lindvall, CEO for MultiTech. “Vi er meget stolte over at kunne tilbyde verdens bedste LoRaWAN-baserede sensor-to-cloud portefolio af produkter og værktøjer og vi ser frem til at fortsætte vores commitment til  virksomheder med at frembringe den fulde kraft fra IoT i de enkelte industrier.”

Den brede vifte af IoT produkter fra MultiTech inkluderer LoRaWAN sensorer, LoRaWAN gateways, cellulare industrielle gateways, cellulare routere, cellulare modems og cloud software værktøjer og services for konfiguration, enheder, applikationer og cybersecurity management.

“DeltaM2M er et firma, jeg har kendt i mange år”, siger François Casteleyn, salgsdirektør for EMEA Central, MultiTech. “Det er et firma, som er kendt for at arbejde tæt sammen med deres kunder omkring nye projekter”.

“MultiTech er førende indenfor private LoRa områder og er et åbentlyst valg for at kunne udvide mulighederne for vores kunder,” siger Torben Deleuran, CEO for DeltaM2M. “Dette har givet os en chance for at udvide servicen til vores kunder.”

Om MultiTech
MultiTech’s produkter simplificerer vejen mellem tilsluttede produkter og Connected Services for OEM’ere, service og løsningsudbydere. Vores standarder er kundetilpassede trådløse sensorer og kommunikationprodukter som anvender gældende standardteknologier og åbne arkitekturer, og reducerer dermed tid, arbejde og risiko for vores kunder. MultiTech produkter er lette at integrere, lette at installere og er let skalérbare hvilket giver bedste-i-klassen performance og værdi. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, giver expert support, fra arkitektur til integration og udvikling. Vores fremstillingskapacitet i USA og globalt giver os mulighed for at arbejde i partnerskaber med vores kunder uanset volumen. Vi leverer hvad jeres branche kræver fra lette produkter fra hylden til pre-konfigurede produkter eller fuldt kundetilpassede løsninger. For mere information, besøg venligst www.multitech.com.

Om DeltaM2M
DeltaM2M har som M2M- og IoT-specialist siden 2007 hjulpet kunder med løsninger i den nordiske region. Firmaet er hjemhørende i Fredensborg, Danmark. For mere information besøg venligst https://deltaM2M.dk eller følg DeltaM2M på LinkedIn.

MultiTech pressekontakt:
Matthew MacDowell:
Tel. +1 763.717.5528
Email: MMacDowell@MultiTech.com

DeltaM2M pressekontakt:
Torben Deleuran:
Tel. +45 4848 0148
Email: tad@deltaM2M.dk

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top