Miele drifter mange danske boligforeningers vaskerier via mobilt bredbånd

Vaskeri

Miele

Miele er en af verdens førende hvidevareproducenter, herunder industrimaskiner til vaskerier. Miele blev grundlagt i 1899 og er repræsenteret i næsten 100 lande. Miele er en familiedrevet virksomhed og beskæftiger omkring 20.100 medarbejdere og har hovedkvarter i Gütersloh/Westphalen, Tyskland.

Hent hele referencen her

Udfordringen der skulle løses

Der findes mere end 3500 vaskerier i de almennyttige og private danske boligselskaber i dag. Vaskerierne tilbyder mange forskellige faciliteter til brugerne. F.eks. reservering af maskiner, betaling og elektroniske beskeder. Det kræver en stabil internetopkobling. Tidligere brugte man typisk faste forbindelser. Det krævede meget koordinering og dyre teknikerbesøg fra udbyderne, men det er nu erstattet af mobile bredbåndsforbindelser.

Fra DSL til mobilt bredbånd

Skiftet fra faste linjer til mobile bredbåndsforbindelser gør installationerne nemmere, uden at gå på kompromis med Mieles strenge krav til kvaliteten. Miele har valgt en Sierra Wireless router som kan anvendes selv ved installation i kældre. Mieles søgning efter en stabil og sikker løsning førte til DeltaM2M. I tæt samarbejde testede DeltaM2M og Miele mange routere. Valget faldt på en router i AirLink-serien fra Sierra Wireless og konverteringen af DSL-forbindelserne gik i gang.

Mange fordele

Overgangen betød en nemmere installation og en bedre kontrol og planlægning. Med et samarbejde omkring levering af SIM-kort, kunne Miele nu tilbyde deres kunder alt hvad internetforbindelsen krævede, inklusive SIM-kort. Ejendomsserviceassistenterne skulle nu kun kontakte en leverandør for at få hele deres bestilling leveret: vaskemaskiner, tørretumblere, internetforbindelse, kontrol-applikationer og brugergrænsefladen.

AirLink® ES 450

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top