Kamstrup A/S ser DeltaM2M som en samarbejdspartner
der forstår sin rolle i forsyningskæden

Olaf Kamstrup startede virksomheden i 1946 i Aarhus. I dag er Kamstrup en af verdens førende leverandører inden for innovative løsninger til både hardware, software og services. herunder: forbrugsmålere, kommunikations-infrastruktur, systemer til håndtering af målerdata, smart grid-applikationer, hosting-løsninger og værktøjer til dataanalyse. Kamstrup er 100% ejet af energiselskabet OK og har medarbejdere i mere end 20 lande verden over.

Sierra Wireless AirLink® RV50X

Kamstrup A/S har indgået en samarbejdsaftale, hvor DeltaM2M skal levere kommunikationsudstyr til fjernaflæsningssystemer, der indhenter forbrugsdata fra intelligente vandmålere. Som gateway er der valgt en AirLink® RV50X fra Sierra Wireless.

Hent hele referencen her

Uregelmæssigheder i forbruget opdages med det samme

Vandværkerne har med løbende aflæsninger mulighed for at analysere data og påpege uregelmæssigheder og aflæse forbrugernes målere automatisk uden tidskrævende og forstyrrende besøg fra vandværkerne.

Sierra Wireless AirLink® RV50X har mange fordele

  • – Let at installere og konfigurere
  • – Lavt strømforbrug
  • – RV50X understøtter 4G/LTE i Europa, Mellemøsten, Afrika samt Nordamerika
  •  
Sierra Wireless AirLink® RV50X

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top