IoT connectivitet for smarte videoovervågningssystemer

Udfordringen – Remote CCTV forbindelse

Firmaer indenfor videoovervågning (CCTV) har systemer til en lang række opgaver fra private boliger til virksomheder og offentlige institutioner. Pålidelige forbindelser og remote adgang til videoudstyr er vitalt for kunne yde service af høj klasse og have styr på sikkerheden.

Pålidelige forbindelse er meget vigtige for at sikkerhedsfirmaerne kan komme i forbindelse med installationerne og transmittere video om nødvendigt.

Remote adgang til videoudstyr er vigtige for at sikkerhedsfirmaer kan administrere og monitorere deres udstyr overalt på et vilkårligt tidspunkt. Remote adgang giver firmaerne god mulighed for hurtig hjælp til ethvert teknisk problem som f.eks. fejl på et kamera.

Sikker remote adgang til mange systemer er lidt sværere, end det var engang. Engang var det nemt at anvende et simkort med en offentlig statisk IP-adresse, men denne løsning er ikke længere sikker – og heller ikke let tilgængelig. 

Vi har forskellige muligheder for at hjælpe med etablering af et sikkert netværk, som vil give let remote adgang til de forskellige installationer.

Her er et eksempel på et sikret IoT netværk med adgang til overvågningskameraer.

Topologi

Løsningen – 360-grader smart CCTV

Her er anvendt en RUT360 industriel router. Ved at anvende ethernet porten er der adgang til de forskellige kameraer, men det er kun en mindre del af løsningen.

Da RUT360 industriel router inkluderer RutOS operativsystem fra Teltonika er det enkelt at konfigurere en kundetilpasset port og tilknytte kunden til netværket via private IP-adresser. Netværket fra RUT360 LTE Cat 6 routeren giver hastigheder op til 300 Mbps med carrier aggregation.

En RUT360 router har mulighed for at foretage load balancing, så trafikken kan fordeles korrekt. Med support fra RUT360’s WAN failover feature, kan routeren automatisk skifte til en backup forbindelse hvis den primære forbindelse skulle blive  afbrudt.

Envidere er RUT360 kompatibel med Remote Management System (RMS), som er udviklet af Teltonika. Dette sikrer remote adgang og administration til hele IoT løsningen. Med sikker adgang til udstyret via RMS Connect og let adgang til at konfigurere, opdatere og troubleshoote på flere RUT360 enheder er hele netværket stabilt og sikkert.

Vil du vide mere om løsningen - eller om RUT360 - så ring til os.

Kontakt os på 4848 0148.

Eller benyt formularen her.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top