Intelligent gadebelysning – hvordan gør man det?

Hvordan etableres intelligent gadebelysning?

Denne løsning går ud på at spare på strømforbruget. Det kan gøres via en PLC, som beregnet tidspunktet for tænding og slukning af gadelyset baseret på GPS koordinater og en real-time klokke. Herefter har controlleren det fulde ansvar for gadebelysningen. Hver PLC kan dække en eller flere gader afhængigt at antallet af lygtepæle og afstanden imellem dem. Løsningen er monitoreret og styret via serverrum og et SCADA system. SCADA systemet indsamler data og kan udsende alarmer på mail eller SMS hvis noget går galt.

Til denne løsning kan man anvende en TRB141 IoT gateway. Den sikrer forbindelse mellem PLC og SCADA-systemet ved hjælp af Modbus TCP.

SCADA systemet er forbundet via en L2 VPN tunnel med specifikke APN indstillinger for SIM kortet.

I dette tilfælde blev TRB141 valgt, da den tilbyder de mest relevante features til denne anvendelse: 4G LTE Cat4, fuld support for Modbus TCP og et stk. RJ45 Ethernet.

Desuden kan styringen af TRB141 og hele systemet blive håndteret af RMS – et cloud-baseret Remote Management System.

FORDELE

  • Modbus – TRB141 supporterer Modbus TCP protokollen, som er en forudsætning for kommunikation mellem PLC og SCADA systemet. 
  • Baglæns kompatibilitet – TRB140 er en 4G LTE CAT4 gateway som også understøtter 3G og 2G . Det betyder at hvis 4G signallet er nede, kan den automatisk skifte om til 3G eller 2G.
  • Remote Management – TRB141 kan anvendes sammen med Remote Management System (RMS), som betyder, at løsningen kan fjernbetjenes uden anvendelse af en offentlig IP-adresse.

Vil du vide mere om intelligent gadebelysning - eller om andre IoT-løsninger, så ring til os.

Ring til os på 4848 0148 eller benyt formularen her.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top