Hvad er en industriel router?

En industriel router er en enhed i en solid indpakning med komponenter, som er i stand til at håndtere store temperaturudsving, luftfugtighed og tåge. 

Den giver sikker kommunikation.

Industrielle routere giver kommunikationsløsninger til applikationer, som f.eks. kører udendørs, i en underjordisk tunnel, olie og gas-installationer, men det kan også være til f.eks. digital signage og smart cities applikationer til f.eks. styring af gadebelysning,  trafiklys, metering og spildevandshåndtering. 

Vi har set installationer, hvor installationsprisen overstiger prisen på hardwaren. I de tilfælde betaler man hellere lidt mere for det rigtige produkt end at risikere at skulle ud til installationen igen.

Her er et godt eksempel på en industriel router.

Det er en Digi IX30.

Det er en intelligent 4G LTE router som er designet til brud indenfor kritisk infrastruktur og industrielle applikationer.

Den er meget hårdfør og tåler driftstemperaturer på −34°C til +74°C.

Læs mere om Digi IX30 her.

Vil du vide mere om industrielle løsninger - eller om routere, gateways og antenner i almindelighed - så ring til os på 4848 0148.

Eller benyt formularen - så ringer vi til dig.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top