Hvad er Cognitive Wireless?

Hvad er Cognitive Wireless og hvorfor er det vigtigt?

Hvad gør Cognitive Wireless forskellig fra andre SD-WAN løsninger?

Cognitive Wireless: XR serien indeholder Sierra Wireless’s patenterede og intelligente version af SD-WAN, som kaldes for cognitive wireless. Denne metode sikrer always-on connectivity og sub-second WAN link switching.

Cognitive Wireless er en unik, patenteret teknologi, som giver:
• Sub-second network switching som åbner mulighed for at skifte inden netforbindelsen forsvinder baseret på indtil flere brugeropsatte kriterier.

• Uovertruffne tilpasningsmuligheder med at skifte særlig trafik til et særligt netværk og lade omskiftningen styre af brugerdefinerede begivenheder.

Mange andre løsninger skifter såfremt en specifik begivenhed indtræffer, f.eks. tab af netværksforbindelse eller hvis køretøjets hastighed er for høj. Men det er generelle kriterier som gælder for al trafik. Med Sierra Wireless’s cognitive wireless løsning, kan man tilpasse omskiftningen til at passe til særlige situationer.

For eksempel, for video trafik, skift fra mobilt bredbånd til Wi-Fi såfremt et køretøj er indenfor rækkevidde af et Wi-Fi netværket ved depotet, mens al anden trafik bliver på mobilt bredbånd.

Cognitive Wireless er en del af AirLink OS.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top