Holdbare IoT-løsninger: reducér strømforbruget og forøg effektiviteten

IoT har revolutioneret vores interaktion med teknologi, hvilket giver fordele til mange brancher. Et af de mest anerkendte områder for IoT er potentialet til at reducere strømforbruget, hvilket medvirker til at forbedre energieffektiviteten og optimere på ressourceforbruget.

Hvordan kan du skabe energivenlige netværksløsninger?

Det er ikke så svært! For at få succes med dette er det vigtigt at vælge den rigtige IoT enhed. 

IoT hjælper med at reducere strømforbruget


Skab energi-effektive løsninger

IoT har skabt enheder med god energieffektivitet ved at bruge low-power komponenter og teknologi. Dette sikrer, at enhederne bruger meget lidt energi.

En stor del af netværksløsninger for bygningsadministration (BMS) er effektive enheder som sørger for overførsel af store mængder data og sikrer stabil drift.

Med en RUTX10 industriel ethernet router, kan BMS opsamle store mængder data om forbrug, analysere det og kontrollere strømforsyningen i overensstemmelse med det.

Denne netværksløsning skaber langtidsholdbare løsninger, som er med til at reducere strømforbruget og forbedre virksomhedens energieffektivitet.

Desuden er den industrielle router forsynet med en indbygget firewall, har forskellige VPN services, såsom IPsec, ZeroTier, PPTP, L2TP, Stunnel, DMVPN, og SSTP.

Disse sikkerhedsteknologier kan sikre en hurtig og stabil krypteret forbindelse og give muligheder for remote management.

Forebyggende service 

IoT sensorer og metre kan opsættes til at overvåge energiforbruget i realtid, hvilket giver værdifuld information til virksomheden.

Disse data tillader bedre beslutningsmateriale og identifikation af ikke energivenlige løsninger.

Løsningerne kan f.eks. hjælpe indenfor landbrug.

Nogle steder har man anvendt gamle shipping containere, som er udstyret med smarte enheder.

Fremover vil disse landbrug råde over advanceret teknologi, såsom klimakontrol systemer og cloud-baseret management software, som tillader dem at producere mere effektivt.

RUT241 er en anden industriel router. Den kommunikerer via LTE Cat 4 og har WAN failover, MQTT support, I/O muligheder og kan anvende remote management.

Denne Wi-Fi router har forskellige I/O muligheder som tillader kundetilpassede løsninger.

Endeligt, så er enheden kompatibel med Remote Management System (RMS) som muliggør remote management og overvågning af effektivitet.

Industriel automation

IoT enheder kan hjælpe med at styre energiløsninger, som f.eks. automatisk belysning, varme, kulde og forskellige andre løsninger.

IoT industrielle processer kan optimeres ved hjælp af remote monitoring og kan af denne vej kontrollere maskiner og processer i realtid, hvilket vil medvirke til at reducere energispild.

For at beskytte den indsamlede data må en IoT løsning kunne afsende data fra de enkelte metre og sensorer til et centralt system.

Med en TRB143 industriel gateway kan man tilslutte forskellige målere (f.eks. elmålere, vandmålere etc.).

TRB143 kommer med et M-Bus interface, og det tillader at overføre telemetri data fra op til 250 metre på et 4G netværk.

Desuden kan der aflæses data fra op til 6 metre via M-Bus. Som det sidste, så tilbyder denne gateway at beskytte datatrafikken ved hjælp af forskellige sikkerhedsmekanismer så data overføres uden risiko eller fejl undervejs.

Har du spørgsmål - eller har du brug for hjælp omkring aflæsning af sensorer eller metre - f.eks. via M-bus eller Modbus.

Kontakt DeltaM2M.

Ring 4848 0148.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top