Har du behov for at kunne fjernbetjene udstyr i felten?

DeltaM2M har arbejdet med M2M og IoT-løsninger siden starten i 2007. Vi siger ikke, at vi ved alt! Men vi har lært rigtigt meget gennem involvering i diverse projekter. Den viden deler vi gerne med vores kunder.

Ring til os, så vi kan tale om, hvordan vi kan bidrage til at gøre jeres projekter til en succes.

Teltonika har et Remote Monitoring System (RMS). Det kan det samme som diverse andre RMS-systemer, f.eks. kan det vise, om den enkelte router er online eller ej, og man kan opgradere firmware og/eller konfigurationer.

Men Teltonika’s RMS-system kan meget mere end det!

Fra systemet kan du få kontakt til routeren. Uanset hvilket simkort du anvender! Og du kan få kontakt til noget af det udstyr, som er tilkoblet routeren.

Det kunne være en computer, en PLC eller noget andet.

Mulighederne er mange. Tal videre med os om det.

Dette er en TRB245.

TRB245 er en industriel M2M LTE Cat 4 gateway udstyret med flere inputs/outputs, RS232, RS485 og ethernet interfaces.

Har mange features, bl.a. MODBUS. Dette tillader, at man kan sende kommandoer og modtage data fra en MODBUS Master via en MQTT broker.

Hvad med SMS? Enheden er beskeden i størrelse, men ikke i features. Den klarer også SMS status, SMS konfiguration, send/læs SMS via HTTP POST/GET, EMAIL til SMS, SMS til EMAIL, SMS til HTTP, SMS til SMS, planlagt SMS, SMS autoreply og SMPP.

Anvendelig til mange opgaver indenfor M2M løsninger. Men har du brug for en enhed med andre egenskaber, så har vi også den.

Du har også mulighed for at læse mere information om RMS-systemet her.

Ja tak, jeg vil gerne vide lidt mere om DeltaM2M og hvordan I vil bidrage til at sørge for, at vi kan komme i kontakt med vores udstyr i felten.

Ring til DeltaM2M på 4848 0148 eller udfyld formularen her.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top