Gennemgang af RMS VPN Quick Connect

Når man vælger at administrere sin flåde af udstyr remotely (og den lange liste af fordele, som kommer med det), er sikkerhed altid en af de første problemstillinger, som kommer op. Og det er årsagen til, at RMS VPN nu er en integreret del af servicen.

Vi ved godt, at nogle har haft vanskeligheder med opsætning – og nogen mente, at det var for kompliceret. Af den årsag er det nu blevet meget lettere – selv for kunder uden IT-baggrund at implementere en simplificeret version af RMS VPN. Den giver samme sikkerhedsniveau, men den er meget lettere at sætte op. Vi kalder den for RMS VPN Quick Connect.

Hvis vi koger forklaringen helt ned, så vil Quick Connect bede om nogle få inputs fra brugeren og så foregår det meste af konfigurationen i baggrunden. Dette reducerer antallet af steps man skal igennem til blot 6 trin.

Lad os gennemgå de 6 steps her:

 

 

 

Og det er det! Nu kan den VPN-service, som du har oprettet aktiveres og give sikkerhed for jeres udstyr.

Vær opmærksom på, at når du aktiverer en RMS VPN service, så vil den automatisk udløbe og disconnecte efter 30 minutter. Via de manuelle indstillinger kan denne “åbningstid” udvides op til 48 timer. Dette er implementeret af to vigtige årsager. For det første, er det et ekstra sikkerhedsniveau for at beskytte jeres udstyr – f.eks. hvis nogen uvedkommende på en eller anden måde skulle skaffe sig adgang til systemet.

For det andet, så vil dette sikre en at data kun forbruges, hvor det er nødvendigt. Her bruges kun data, når man aktiverer servicen.

Vi håber, at dette gør det lettere at holde jeres udstyr sikkert og give mulighed for at have sikker remote access.

Skulle du være en af dem som foretrækker “hands-on” metoden med flere konfigurationsmuligheder, så fortvivl ikke! Den gamle metode til at opsætte RMS VPN service er fortsat til rådighed.

Kontakt os vedrørerende dit projekt.

Vi hjælper jer gerne med at få projektet i luften - også med RMS VPN Quick Connect.

Udfyld formularen - eller ring til os på 4848 0148

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top