FX30 Programmérbar IoT Gateway

Sætter nye standarder for IoT embeddede platforme

FX30 er den mindste, mest ruggedized, programmérbare 3G/4G LTE gateway på markedet. Med FX30 får man adgang til et omfattende og sikkert programmeringsmiljø, som er tæt integreret med cloudservices. Dermed sikrer FX30 hurtige, skalérbare og globale udrulninger af IoT løsninger til enhver tilsluttet maskine eller infrastruktur.

  • Programmérbar: Sikker Linux-baseret programmingsmiljø giver mulighed for at opbygge kundetilpassede IoT løsninger.
  • Lille og solid: Let at indbygge i f.eks. maskiner og opfylder de forskellige krav til industriel kommunikation.
  • Global og skalérbar: Udnyt det globale 3G/2G marked med et enkelt product, og skalér til 4G/LTE for mere båndbredde med fuld hardware- og softwarekompatibilitet.
  • Udvidelsesmuligheder: Indbyggede interfaces for tilslutning til ethvert system samt fleksible udvidelsesmulighed via indstikskortet IoT Connector.
  • Accelerér ”time to market”: AirVantage IoT platformen giver mulighed for at device-to-cloud løsninger kan udrulles på rekordtid.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top