Dansk forsvar har tillid til AirLink® MP70, når de skal koordinere internationale militære operationer

ForsvaretBaggrund: Forsvaret
Forsvaret er de forenede kræfter i den kongelige danske hær, flåde, luftvåben og Hjemmeværnet, der har til opgave at forsvare Kongeriget Danmark: Danmark, Grønland og Færøerne. Dens mission er at forebygge konflikter og krige, værne om Kongeriget Danmarks suverænitet og fremme en fredelig udvikling i verden.

Udfordringen der skal løses

Som forberedelse til internationale missioner sender dansk forsvar militære styrker gennem intensive træningsprogrammer, typisk på steder, hvor klimaet svarer til indsatsområdet. For at støtte missioner i Afghanistan og Irak bliver de danske styrker først udsendt til en træningslejr i en ørken. Dette øvelsesterræn ligger langt fra befolkede områder, og som det typisk er i fjerntliggende områder, er dækningen af mobilt bredbånd knap, hvilket gør det til en udfordring at holde en stabil kommunikationslinje.

Hent hele referencen her

Sierra Wireless trådløs mobil netværksløsning

Dansk forsvar testede flere løsninger, der ikke opfyldte deres behov. DeltaM2M har stor erfaring og viden om Sierra Wireless’s produkter og anbefalede derfor AirLink® MP70 til dansk forsvar. MP70 er en robust mobil router, der overholder MILSPEC-standarderne og understøtter et bredt temperaturområde. Temperaturer fra -30°C op til + 70°C. Et centralt krav for dansk forsvar var at have gyldige og relevante referencer til produktet, og Sierra Wireless og DeltaM2M kunne pege på flere kunder, der brugte produktet til lignende formål under lignende forhold.

AirLink® MP70 LTE har mange fordele

– Pålidelig forbindelse sikrer dansk forsvar, at oplysninger kan overføres og analyseres i realtid, det betyder forbedret effektivitet og drift.

– Robust gateway som er i stand til at modstå barske miljøer

Forsvaret_case
AirLink® MP70 LTE

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top