Fordelene ved et LoRaWAN netværk

Luk op for fremtiden med LoRaWAN løsninger, hvor man kombinerer input fra rigtig mange sensorer, lang batterilevetid og gode signalforhold.

For at kunne håndtere de meget store mængder af IoT udstyr, som kun skal transportere en megabyte data om måneden eller mindre har vi brug for ny teknologi. 

LoRaWAN® giver mulighed for god og sikker kommunikation for sensorer, maskiner og udstyr.

Med low-power netværksudstyr maksimeres batterilevetiden og rækkevidden ved denne teknologi er rigtig god. Og der er flere fordele.

Imponerende rækkevidde

Forbind enheder, som kan være op til 10-15 kilometer fra hinanden. Samtidigt har LoRaWAN-signaler en god gennemtrængningsevne i bygninger og underjordiske installationer.

Low Power

LoRaWAN enheder er designet til at kunne operere med meget lavt strømforbrug. Det nedbringer installations- og vedligeholdelsesomkostningerne over tid.

Sikkerhed

Data som transporteres mellem LoRaWAN enheder er krypteret og forøger sikkerheden for anvendelsen.

Mobile

LoRaWAN forbindelse kan også opretholdes selvom enhederne er i bevægelse.

Standardisering

LoRaWAN netværk er blevet en accepteret standard for industriel IoT kommunikation. Det betyder mindre spildtid på troubleshooting og mere tid til at færdiggøre løsningen.

Geolokation

En LoRaWAN gateway kan anvende lokationsdata, som ikke bygger på GPS, hvilket kan gøre installationen lettere og billigere.

Omkostningseffektiv

Spar på reparationsomkostningerne og spar tid på sjældnere at skulle udskifte batterier på det installerede udstyr.

DeltaM2M har løsninger, som er praktisk opbygget og software, som tillader brugere at maksimere anvendelsen af udstyret.

Vi hjælper dig med at finde dem mest driftssikre løsning.

Her er et eksempel:

MultiTech mPower™ Edge Intelligence: Programmérbar embedded software som forbedrer sikkerhed og giver mulighed for behandling af data der hvor data modtages. 

Læs mere her

Kontakt DeltaM2M hvis du ønsker mere information om industriel kommunikation, LoRa eller LoRaWAN.

Du kan ringe til os på 4848 0148 eller benytte formularen her.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top