DeltaM2M tegner aftale med EAD, England

EAD (Embedded Antenna Design Ltd) i England og det danske firma DeltaM2M ApS har for nyligt underskrevet en distributionsaftale, som betyder, at DeltaM2M ApS vil fungere som distributør af EAD’s produkter i Danmark.

EAD (Embedded Antenna Design Ltd) er et innovativt og kreativt firma, som er specialiseret indenfor design og levering af multiband antenne løsninger indenfor telemetri- og telematik-systemer. DeltaM2M ApS fra Fredensborg i Danmark, er specialiseret i M2M-løsninger med et produktsortiment af modems, routere og antenner til forskellige formål.

M2M står for Machine-To-Machine, og refererer til det stigende antal af enheder, som bringes i stand til at kommunikere med hinanden via internettet. “Vi kender produkterne fra EAD rigtig godt”, siger Torben Deleuran fra DeltaM2M, “og det er præcis det, som skal bruges for at skabe stabile højhastighedsforbindelser til vores kunder.”

“Der er ikke mange firmaer med samme erfaring inden for M2M-kommunikation som DeltaM2M”, udtaler Stuart Robinson fra EAD. “Vi har stor tillid til, at DeltaM2M med deres ekspertise og support vil sikre kunderne de bedste trådløse løsninger”, fortsætter han.

De første løsninger er allerede leveret, og kunderne er begejstrede over ydeevnen på 2G, 3G og 4G antennerne fra EAD. En kunde meldte tilbage, at LMO-antennen mere end fordoblede hastigheden på internet trafik. DeltaM2M ApS er nu officielt distributør af EAD antenner i Danmark.

For yderligere information, kontakt venligst
Stuart Robinson, Director, Embedded Antenna Design Ltd, Buckingham, UK, Tel: +44 (0)1280 824055
Torben Deleuran, direktør, DeltaM2M ApS, Fredensborg, Danmark, Tel: +45 2011 6400

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top