Brug af AirLink Management Services hjalp Miele med at reducere antallet af serviceudkald og medvirkede til forbedret service for selvbetjente vaskerier

Brug af AirLink Management Services har hjulpet Miele med at reducere antallet af service udkald og forbedre service for selvbetjente vaskerier

Det cloud-baserede administrations og firmware opdaterings system har givet  Miele mulighed for at reducere antallet af gange, hvor en service tekninker må køre afsted for at udføre service en af de mere en  1.300 installerede Sierra Wireless gateways. Brug af ALMS har givet forbedret oppe-tid, men har også resulteret i besparelser i tid og omkosninger og samtidigt medvirket til af begrænse forurening.

Virksomhed

Miele
www.miele.com

Virksomhedsprofil

Miele er verdens førende producent af husholdningsmaskiner og professionelle vaskeanlæg. Miele blev grundlagt i 1899 og er repræsenteret med egne salgsafdelinger om importører over ca. 100 lande. På verdensplan har den familieejede koncern, som nu ledes af 4. generation, ca. 20.100 medarbejdere. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Gütersloh, Westphalen, Tyskland.

Målsætning

Miele ønskede ét system, som kunne overvåge hele flåden, og som straks ville kunne rapportere om eventuelle problemer. Desuden ønskede man en let måde at håndtere firmwareopgraderinger og konfigurationsændringer på tværs af en en flåde bestående af forskellige modeller.

Resultater

Med hjælp og support fra IoT-eksperten DeltaM2M, har Miele nu et velfungerende eco-system med løbende leverancer, leveret komplet med alt tilbehør og hver enhed fuldt konfigureret og allerede oprettet i  ALMS-systemet. Det er virkelig ‘plug-and-play’ for installatøren, og det nedbringer risikoen for fejl og begrænser nedetid.

Sierra Wireless produkter og services

AirLink Management Service (ALMS) fra Sierra Wireless

"Sierra Wireless er en ensstående leverandør. Deres teknologi er exceptionel stabil. Det virker bare – så enkelt er det!"
Lars Krogh
Teknisk konsulent
"Da vi hjalp Miele med at skifte til en mindre og mere kraftfuld gateway, gav det også mulighed for at tilføre et ekstra lag af fleksibilitet og det medførte at et succesfuldt design blev yderligere forbedret."
Torben Deleuran
Direktør, DeltaM2M

UDFORDRING

Miele har mere end 1.300 AirLink routers, som anvendes overalt i Danmark til at sikre online forbindelse til vaskerier. Routerne skal løbende opdateres og samtidigt skal driftstilstanden løbende overvåges.

LØSNING

AirLink Management Service (ALMS) fra Sierra Wireless

FORDELE

ALMS giver Miele mulighed for fejlsøgning og vedligeholdelse af AirLink routerne fra centralt hold. De har mulighed for at  automatisere processer og udføre check af de enkelte enheders driftssituation og kan foretage firmwareopdateringer. Det giver Miele besparelser på teknikerbesøg og forbedrer både på kvalitet og effektivitet samt på kundeoplevelsen. 

BAGGRUND

Miele er vendens førende producent af maskiner til husholding og professionelle vaskeanlæg. Miele blev grundlagt i 1899 og er repræsenteret med egne salgsafdelinger og importselskaber i næsten 100 lande. På verdensplan har den familieejede koncern, som nu ledes af 4. generation, ca. 20.100 medarbejdere. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Gütersloh, Westphalen, Tyskland.

SIERRA WIRELESS AIRLINK GATEWAYS

Mange danske boligforeninger tilbyder vaskefaciliteter til deres beboere og Miele driver mange selvbetjente vaskerier. Vaskerierne tilbyder forskellige services til brugerene, f.eks. reservation af vaskemaskiner, betalinger og elektroniske beskeder.

Overvågning og kommunikation kræver en stabil internet forbindelse. Tidligere blev der anvendt faste linier. Det krævede stor koordination og kostbare teknikerbesøg. I dag er de faste forbindelser udskiftet med Sierra Wireless AirLink 4G routere, med support og rådgivning fra DeltaM2M.

AIRLINK MANAGEMENT SERVICE (ALMS)

DeltaM2M er Miele Danmark’s IoT specialist. “I mere end 10 år har Miele anvendt Sierra Wireless AirLink routere og det fungerer upåklageligt. Sierra Wireless routerne  give gode, stabile forbindelser, selv når de er installeret i en vaskekælder. Der er mange fordele forbundet med ALMS – det gør installation enkelt og gør det let at overvåge mange enheder. Enheder giver sikre og stabile forbindelser er nødvendige for at vores betalings- og reservationssystemer kan fungere perfekt for vores brugere. Vi er meget tilfredse med den underliggende teknologi og den uundværlige support fra DeltaM2M“ siger Lars Krogh, Teknisk konsulent fra Miele.

Med remote monitoring kan Miele tilbyde betalingssystemer til en fast månedlig pris. Den cloud-baserede ALMS løsning understøtter over-the air (OTA) monitoring og vedligeholdelse af AirLink routerne og gør det muligt for Miele at administrere routerne centralt. DeltaM2M anvender ALMS til udrulning og support af Miele’s mere end 1.300 AirLink routere. Uden denne mulighed ville opdateringer kunne tage måneder. ALMS har givet Miele store besparelser, og har desuden forbedret ‘oppe-tid’ på udstyret og har forbedret kundeoplevelsen.

OM DELTAM2M

DeltaM2M er specialist i IoT- og M2M løsninger.

DeltaM2M er blandt Sierra Wireless’s mest erfarne partnere og blev fornyligt udnævnt til Sierra Wireless AirLink Premium Partner i Norden. Over årene har DeltaM2M været involveret i en lang række industrielle IoT-projekter.

MERE INFORMATION OM SIERRA WIRELESS AIRLINK MANAGEMENT SERVICE (ALMS)

ALMS er en sikker cloud-baseret management løsning som understøtter online registrering, konfiguration, fejlsøgning og firmware opdateringer for AirLink routere.

Signalstyrke, netværksteknologi, og geografisk placering ses i systemet hvilket giver overblik og hjælper med at sikre driften. Altid opdaterede dashboards viser den aktuelle tilstand af udstyret og individuelt tilpassede alarmer og rapporter kan udsendes. Dette giver en markant forbedret effektivitet og forebygger driftsstop.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top