Blå Blink

br_blaablink_250Politi og redningstjenester stiller særligt høje krav til kommunikationsudstyr.

Udstyr, som monteres i udrykningskøretøjer, kan blive udsat for meget store belastninger og det er naturligvis af afgørende betydning, at udstyret fungerer selv under ekstreme vejrforhold.

Vi har udstyr, som er designet til at virke under selv de vanskeligste forhold, og vi har mange års erfaring i at rådgive om korrekt montering og placering.

Brug vores viden og erfaring – vi deler den gerne med vores kunder.

Billedet viser en Sierra Wireless AirLink MP70, som anvendes i udrykningskøretøjer i flere lande. MP70 understøtter Carrier Aggregation, som giver download-hastigheder op til 300 Mbps. MP70 har desuden forbedret positionsangivelse ved hjælp af den nye GNSS (Global Navigation Satellite System) lokationsteknologi, som understøtter 48 satellitter fra 4 forskellige satellitsystemer (GPS, GLONASS, Galileo, Beidou). Det medfører, at MP70 giver hurtig, stabil og præcis positionsangivelse selv i de mest krævende miljøer.

MP70 findes i en udgave med og uden Wi-Fi

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top