“Box” eller “Hub”

Wattsense’s mission er at simplificere building management systemer. Wattsense har udviklet to produkter, som skal være med til at fjerne teknisk kompleksitet. De to produkter kaldes for Box og Hub.

Disse innovative produkter giver brugerne mulighed for at komme hurtigt igang med building management.

Hvad er forskellen mellem Box og Hub?

De kan begge kommunikere med forskellige protokoller; uanset om det er en åben eller en proprietær protokol, kan de tilsluttes til den samme hardware. Men selv om de to enheder på mange måder ligner hinanden, er der også en afgørende forskel.

Box er en remote managed IoT device som indsamler data og udstyr gennem forbindelse til en Cloud Service.

Hub er en kraftfuld gateway, som er i stand til at behandle data uafhængigt af en Cloud Service. Hub er en selvstændig on-premises løsning.

Wattsense Box

BOX er en remote managed og konfigureret IoT device. Den har fuld integration af hardware, embedded software, og cloud services. Den gør det muligt at kommunikere med BMS kommunikationsprotokoller som BACnet, Modbus, LPB, M-Bus, og andre ind i et meget velfungerede embedded API. Tænk på cloud-baserede systemer og SaaS (software-as-a-service).

Med BOX, kan du opsætte et mindre BMS-system til at varetage bygningsudstyr i alt fra en lille til en meget stor bygning. Den tilbudte service er en Software-as-Service abonnements model som tilbyder automatiske opdateringer og let vedligeholdelse.

Styring og automationssystemer i bygninger anvendes i stigende omfang for at reducere forurening og energiforbrug. I 2025 vil Building Automation Control Systemer (BACS) blive obligatoriske i alle serviceerhvervsbygninger i EU.

Ejendomsejere og udlejere vil have behov for lette BMS-systemer, som kan installeres hurtigt og kan konfigureres til at imødekomme disse regulativer. BACS repræsenterer alle styrings og automationsløsninger. For eksempel kan HVAC og BMS-systemer være en del af det.

Ideel løsning til:  Ejendomsteknikere, facility management, ejere af ejendomme.

Wattsense Hub

Tænk på en lokal løsning, hvor data indsamles og behandles on-site. HUB er en universal enhed som adskiller sig fra traditionelle gateways ved at være let at installere med avancerede features og stor fleksibilitet. HUB behandler data lokalt og uafhængigt af cloud tjenester.

HUB købes for et engangs-beløb, og er udviklet til brug for dem som ønsker et mere traditionelt BMS-system integrationsværktøj. Vi tror på fleksibilitet, så hvis man skulle ombestemme sig og ønske at anvendes cloud-service og abonnement, så findes der en opgraderingsmulighed.

Blot 1% af alle bygninger bliver renoveret hvert år. Hvis vi skal reducere energiforbrug og CO2 udledning, skal dette tal ændres. Traditionelle IT-systemer, store omkostninger til integration, og overbebyrdede automationsteknikere kan virke begrænsende på at opnå de tilgængelige energibesparelser indenfor ejendomsadministration.

Ideel løsning til: Systemintegratorer, ejendomsadministratorer, som arbejder på projekter, hvor der ikke tillades forbindelse til cloudtjenester (f.eks. statslige bygninger, datacentre m.fl.).

Kontakt os venligst for mere information om løsningerne fra Wattsense og mulighederne for at bygningsautomation og reduktion af energiforbrug.

Du kan ringe til os på 4848 0148 eller bruge formularen her.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top