AirLink® LX40: LTE Router fra Sierra Wireless er nu tilgængelig og samtidig introduceres AirLink Complete

AirLink® LX40 er til dato Sierra Wireless’ mest kompakte LTE og LTE-M / NB-IoT router til IoT/M2M applikationer. LX40 yder enestående sikker 4G forbindelse til IoT installationer som f.eks. IP-kameraer, sikkerhed, overvågning, intelligente låse og POS-terminaler. LX40 er også velegnet til industrielle fjernstyringsprocesser, datakommunikation, sensor- og alarmudstyr i indendørs beskyttede områder og understøtter IoT datakommunikation. LX40 fås også i en udgave med Wi-Fi, som kan anvendes til et lokalt  hotspot, eller som forbindelse til Wi-Fi infrastruktur.

LX40 er designet til at imødekomme en bred vifte af krav til IoT applikationer indendørs, eller under beskyttede forhold udendørs.

Sierra Wireless AirLink LX40
 • – Den mest kompakte LTE router i sin klasse, understøtter 150Mbps/50Mbps (DL/UL)
  – Kan strømforsynes fra PoE-switch.
  – Understøtter IoT-applikationer med ALEOS Application Framework (AAF).
  – LTE- og LTE-M / NB-IoT-varianter til globale udrulninger.
  – Fjernbetjent, sikker netværksadministration, enten som cloud eller lokal tjeneste.
  – Inkluderer første års cloud management og support med AirLink Complete

FORDELE

Kompakt og sikker forbindelse med overvågning

LX40 leverer LTE forbindelse til kritisk databehandling eller IoT/M2M applikationer. En sikker og pålidelig løsning til dit udstyr eller personafhængige løsninger. LX40 understøtter LTE-hastigheder op til 150Mbps eller global LTE-M/NB-IoT dækning op til 300 Kbps for lav båndbredde med IoT-implementeringer.

Kompakt og fleksibel

LX40 er branchens mest kompakte LTE router i sin klasse. Den understøtter downloadhastighed på op til 150 Mbps (DL) og har en indbygget robust industriel batteriforsyning. Lavt strømforbrug og PoE support gør installationen fleksibel og installationsomkostningerne små.

 

Klar til IoT – intelligent processtyring

Forbind nemt dit udstyr og dine IoT proces-data. LX40 yder intelligent processtyring med ALEOS Application Framework (AAF). Det er hurtigt og nemt at udvikle AAF applikationer til prædefinerede processer eller filtrerer data fra maskinen ude i produktionen, forsyningen, udstyret eller sensorerne.

Overvågning og administration

I SKYEN:

AirLink® Management Service

Med AirLink Management Service kan der foretages registrering, konfiguration og softwareopdateringer på alle AirLink gateway og routere via internettet. Systemet fås som en cloud-baseret service. ALMS leverer et interface, der viser implementeringen, inklusive signal, styrke, netværksteknologi og lokation. Der kan opsættes advarsler og alarmer, som viser og rapporterer om kritiske begivenheder eller hændelser. Det øger markant effektiviteten og forebygger nedetid.

I VIRKSOMHEDEN:

AirLink® Manager

Designet til applikationer, hvor man ikke kan anvende et cloud-baseret system. AirLink® Manager er en markedsledende løsning til fjernstyrede konfigurationer, vedligehold, fejlfinding. Samtlige faste AirLink® routere og gateways, som er forbundet i infrastruktur og kritiske applikationer, kan tilgås ved blot én handling.  

ALMS
AM-Report

AirLink Complete

AirLink Professional Service

Sierra Wireless Professional Service team tilbyder fuld support til implementeringen, således at vores kunder og samarbejdspartnere oplever at få den højeste standard inden for netværksløsninger. Vi er glade for at kunne tilbyde en samlet pakke af support, som omfatter implementering, produktcertificering, løsningsoptimering, personalecertificering, undervisning og træning.

AirLink Complete

AirLink routere og gateways leveres med branchens bedste vejledning. Kom hurtigt i gang med hjælp fra Sierra Wireless, helt fra start til implementeringen. AirLink Complete er en samlet pakke, inklusive den bedste cloud-baseret netværksstyring, teknisk support og hardwaregaranti. Ved køb af en af de beskrevet1 AirLink routere eller gateway, er første års AirLink Complete inkluderet i prisen. 1Inkluderet i de nuværende AirLink LX, ES, GX, RV og MP produkter.

Embeddet Intelligence

ALEOS®

ALEOS er softwaren bag AirLink gateways. De mange forskellige konfigurationsmuligheder gør det let at håndtere og sparer derfor meget tid ved implementeringen:

To-vejs-kommunikation mellem forbundet maskiner og Airlink gateways over Ethernet, seriel, digital og analog I/O, USB og Wi-Fi.

 Indsamling af data fra maskinerne ved hjælp af standardprotokoller.

Sikker kommunikation over mobilnetværk til back-end IT-systemet og cloud-services.

Med automatisk fallback netværk, er ALEOS konstrueret til at oprette forbindelse og forblive forbundet.

Med AirLink Management Service, giver ALEOS mulighed for oprettelse af egen sikkerheds- og netværkskrav, f.eks. VPN, port-styring og routning, aktivering af GPS-lokation og sporing, samt generering af rapporter, med eller uden programmering.

ALEOS Application Framework

Få alle de nødvendige data fra maskinparken ude i marken, direkte til back-end af systemet. ALEOS Application Framework (AAF) anvender en simpel brugerflade til at indsamle de vitale data, som ikke kræver nogen dyb indlejring eller ekspertviden om trådløse netværk. I forbindelse med AirVantage® IoT platformen, kan du hurtigt inkorporere de indsamlede data og konstruere stærke IoT applikationer med brugervenlige APIs. 

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top