4G routere

Vi har mange 4G routere i vores sortiment. Årsagen er den simple, at der findes forskellige løsninger til forskellige behov.

Har man behov for en router, som skal fungere i en lastbil, er det ikke nødvendigvis den samme, som vil være den bedst egnede til at anvende som backup for fastnetforbindelsen i et datacenter.

Uanset om behovet er det ene eller det andet – eller noget helt tredje – så har vi gode muligheder for at tilbyde den rigtige løsning.

Vi samarbejder med branchens førende producenter og sætter en ære i at hjælpe vores kunder til at finde netop den løsning, som bedst dækker det individuelle behov.

Vi påstår ikke, at vi ved alt – men vi har gennem årene samlet erfaring fra en lang række projekter. Denne erfaring deler vi gerne med vores kunder.

Herunder ser du blot et udsnit af vores sortiment. 

Se hele udvalget her eller brug kontaktformularen til at få tilsendt en oversigt.

 

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om de forskellige routere. Send mig noget om de forskellige muligheder.

DeltaM2M er specialist i IoT og M2M løsninger. IoT (Internet-of-Things) og M2M (Machine-to-Machine) kommunikation er dataudveksling mellem en central server og maskiner, anlæg, PLC-styringer, CTS-anlæg eller varmestyringer, som typisk er installeret på forskellige lokationer.

© 2020 All Rights Reserved

Scroll to Top